Bridgeclub Lier

start terug met zijn bridgeactiviteiten

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR.

De horeca gaat terug open tot 23h30 dus kunnen we terug starten met live bridgen!

Het is duidelijk dat we natuurlijk rekening met houden met de de voorschriften van de VBL
en met de regels voor de individuele bridger.
Onze zolder dus corona-proof gemaakt. Naast de vroegere voorzorgsmaatregelen is er ook een CO2 meter geïnstalleerd om de ventilatie in ons lokaal te controleren. Indien nodig zullen we een pauze inlassen tijdens het tornooi om een goede ventilatie te voorzien en de luchtkwaliteit optimaal te houden.

Foto's van onze zolder waar we terug tornooien kunnen spelen, staan in de gallerij

Het reservatiesysteem om te spelen op onze zolder voor een vrije partij, wordt terug voorzien. Je kan dus nog opnieuw blokken van vier uur reserveren per tafel (2 tafels beschikbaar). Dit is zonder begeleiding maar de club voorziet de nodige giften en biddingboxen om veilig te kunnen spelen.

Maar verder starten we dus ook opnieuw met tornooien. Hiervoor moet vooraf worden ingeschreven!
We starten met de organisatie van een tornooi zondagvoormiddag tussen 10h en 13h als eerst testfase. Daarna zullen we snel terug starten met het organiseren van dinsdag- en donderdagavond tornooien. Zoals vroeger is het wel aangewezen om vooraf in te schrijven.
Inschrijven kan u hier doen!

We hopen dus jullie snel terug te kunnen verwelkomen!